miercuri, 30 martie 2011

Teo Trandafir din nou operata

Desi starea fostei moderatoare tv se imbunatatise vizibil iar medicii se pregateau sa o externeze, o noua recidiva a trimis-o pe Teo Trandafir direct in sala de operatii. Interventia chirurgicala a avut loc vineri, principalul motiv fiind inlaturarea tesutului necrozat si infectat din abdomenul vedetei. Coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir, profesorul Michael Gnant, a declarat: "A trebuit sa facem o noua interventie chirurgicala, vinerea trecuta, pentru a putea inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomenul pacientei".
In continuare, medicul a declarat ca Teo Trandafir este in stare stabila pe Sectia de Terapie Intensiva, dar ca genul acesta de afectiune este o continua provocare pentru echipa care se ocupa de caz. "Este in natura acestei boli ca recuperarea sa fie marcata si urmata de tentative de revenire a bolii" a mai declarat profesorul Gnant.
"Infectiile sunt tratate in mod intensiv cu o serie de antibiotice moderne, dar nu putem face nici o predictie clara pentru zilele urmatoare", a declarat profesorul Spiss, specialist anestezist.
Teo Trandafir este internata de pe data de 11 ianuarie in clinica din Viena AKH, unde a fost transportata cu un avion privat pus la dispozitie de fostul ei sef, Adrian Sarbu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu